Je hebt al een tijd last van maag-darmklachten en je arts kan je niet echt helpen. Behalve dan met symptoom bestrijdende en synthetische medicijnen, maar dat is nu precies wat je liever niet wilt. Wat je ook niet wilt is ermee leren leven. Je wilt gewoon genieten van goed en lekker eten en al het andere moois dat het leven te bieden heeft … ZONDER buikklachten die je beperken of de pret bederven!

de ‘Rust in je darmen’ route

De problemen waar je tegenaan loopt herken ik uit mijn eigen ervaring en zie ik ook bij veel van mijn cliënten. Maar … het kan anders, want als jij je openstelt voor de signalen van je lichaam, dan kan ik je helpen om

 1.  oorzaken en triggers van je maag-darmklachten op te sporen
 2. meer inzicht te krijgen in de werking van je maag, darmen en de rest van je lichaam
 3.  op basis van deze kennis meer rust te creëren
 4.  (oude) ‘rommel’ op te ruimen, zodat er ruimte ontstaat
 5.  je lichaam optimaal te ondersteunen bij het natuurlijk herstel
 6.  de nieuwe situatie te verduurzamen

Kortom, ik kan je helpen om effectiever met je lichaam samen te werken, zodat jullie allebei kunnen genieten van goed en lekker eten en al het moois dat het leven te bieden heeft.

TIJDENS de ‘RUST IN JE DARMEN’ route …

 • ontwikkel je kennis van hoe je maag en darmen werken en wat ze uit balans brengt
 • krijg je praktische voedings- en leefstijl tools waarmee je meer rust creëert in je maag en darmen 
 • ontdek je natuurlijke manieren om maag-darmklachten, als het toch een keer misgaat, effectief en natuurlijk te bestrijden
 • krijg je meer energie, doordat je maag en darmen beter functioneren

DE ‘Rust in je darmen’ ROUTE is echt iets voor jou als je …

 • bereid bent om je eigen ideeën over de oorzaak van je maag-darmklachten los te laten
 • verantwoordelijkheid neemt voor je problemen en het oplossen hiervan
 • wilt luisteren naar en samenwerken met je lichaam
 • bereid bent om daar waar nodig je voedingspatroon en leefstijl (oa mindset, stressmanagement, ontspanning, beweging, slaap en dergelijke) aan te passen. Ook als deze aanpassingen buiten je comfortzone liggen!
 • doorzet als het even niet gaat zoals je had gewild

Denk je dat ik je kan helpen om meer rust in je darmen te creëren? Vul dan (via de bovenstaande knop) mijn contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een gratis en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking te plannen.

DE ‘Rust in je darmen’ ROUTE is niet geschikt voor je als je …

 • de verantwoordelijkheid voor je maag-darmklachten buiten jezelf legt. Dan kun jij ze namelijk ook niet oplossen! 
 • liever veilig binnen je comfortzone blijft. Daar liggen de oplossingen voor je klachten namelijk niet, want dan had je ze allang gevonden!
 • niet bereid bent om de benodigde inspanningen te leveren en met vallen en opstaan je nieuwe weg te vinden. Alleen jouw acties gaan namelijk het verschil maken en op deze route ga je absoluut tegenslagen ervaren!

Begrijp me niet verkeerd, het is helemaal oké als de ‘Rust in je darmen’ route niet bij je past. Er leiden immers meerdere wegen naar Rome, maar dan loopt jouw weg niet via mij!

WIL JE HET NOG EVEN ZELF PROBEREN?

Helemaal goed! Dat heb ik zelf namelijk ook heel lang gedaan met mijn darmklachten … tot het moment dat ik me afvroeg hoelang het nog zou duren voordat deze klachten nog erger zouden worden of dat ik zelfs een ernstige ziekte zou ontwikkelen. Dat moment wilde ik niet meer afwachten en daarom heb ik destijds deskundige hulp gezocht. Met de inzichten en adviezen die ik hier kreeg heb ik mijn darmklachten onder controle gekregen. Achteraf bezien zou ik willen dat ik deze stap eerder had gezet, omdat me dit veel frustratie, pijn, energie en zorgkosten had bespaard. Maar ja, achteraf is het altijd makkelijk praten! 

IK GUN JE EEN HEERLIJK EN ENERGIEK LEVEN, WAARIN JE ALLES KUNT DOEN DAT BELANGRIJK VOOR JE IS – ZONDER BUIKKLACHTEN

Dat je je nu misschien te moe voelt om wéér iets nieuws te proberen begrijp ik helemaal! Maar, als je niets doet, gaat er ook niets veranderen. Doorbreek je vicieuze cirkel en neem de regie over je leven terug. Het kan echt!

BEN Jij KLAAR OM je DARMEN TOT RUST TE BRENGEN?

Denk je dat ik je kan helpen om meer rust in je darmen te creëren? Vul dan (via de bovenstaande knop) mijn contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een gratis en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking te plannen.

Wat krijg je ALLEMAAL tijdens DE ‘Rust in je darmen’ ROUTE?

Tijdens de ‘Rust in je darmen’ route krijg je

 • uitleg en achtergrondinformatie over de werking van je lichaam
 • na ieder consult een persoonlijk actieplan met concrete adviezen voor de komende periode. Hierbij kun je denken aan adviezen met betrekking tot (laboratorium)onderzoek, voedings- en leefstijlaanpassingen, handige tips en tools om deze in je leven te integreren, adviezen met betrekking tot het (tijdelijk) ondersteunen van je lichaam met behulp van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke supplementen.

Wat KOST DE ‘Rust in je darmen’ ROUTE?

Dit verschilt per persoon. Ieder lichaam is namelijk uniek en iedereen heeft een andere voorgeschiedenis. Factoren die een rol spelen zijn onder andere:

 • het aantal consulturen dat nodig is om samen de oorzaken van je maag-darmklachten op te sporen
 • de eventuele (laboratorium)onderzoeken die hierbij ingezet worden
 • de mate van begeleiding (consulturen) die jij en je lichaam nodig hebben om de oorzaken aan te pakken en  balans zo goed mogelijk te herstellen
 • de supplementen die hierbij ter ondersteuning nodig zijn

Waar de één voldoende aan heeft aan 3 consulten en wat voedingsadviezen, zijn bij de ander meerdere laboratoriumonderzoeken, regelmatige consulten en diverse supplementen nodig om oorzaken op te sporen en meer rust te creëren. 

 

Klik hier voor meer informatie over mijn tarieven.

Heb je nog vragen?

Wellicht vind je je antwoorden bij de Veelgestelde vragen. Is dat niet het geval, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag!

Ben je klaar om met mij aan de slag te gaan? Vul dan (via de bovenstaande knop) mijn contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste consult te plannen.