Je hebt al een tijd last van één of meerdere gezondheidsklachten, mogelijk is het een huidaandoening, gewrichtsklacht, ontsteking, bloedglucoseprobleem, vermoeidheid, neurologische klacht, hart- en vaatziekte, hormonale onbalans, slaapstoornis, verminderde vruchtbaarheid, mentale klacht, gedragsprobleem, steeds terugkerende infectie, …. Hoe dan ook, je arts kan je niet echt helpen. Behalve dan met symptoom bestrijdende en synthetische medicijnen, maar dat is nu precies wat je liever niet wilt. Wat je ook niet wilt is ermee leren leven. Je wilt gewoon genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft … ZONDER klachten die je beperken of de pret bederven!

de ‘Natuurlijk gezonder’ ROUTE

De basis van deze route bestaat uit luisteren naar je lichaam! Als jij je openstelt voor de signalen die het geeft, dan kan ik je namelijk helpen om 

 1.  oorzaken en triggers van je gezondheidsklachten op te sporen
 2. meer inzicht te krijgen in de werking van je lichaam  
 3.  op basis van deze kennis meer rust te creëren
 4.  (oude) ‘rommel’ op te ruimen, zodat er ruimte ontstaat
 5.  je lichaam optimaal te ondersteunen bij het natuurlijk herstel
 6.  de nieuwe situatie te verduurzamen

Kortom, ik kan je helpen om effectiever met je lichaam samen te werken, zodat jullie allebei kunnen genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

TIJDENS DE ‘NATUURLIJK GEZONDER’ ROUTE …

 • ontwikkel je kennis van hoe je lichaam werkt en wat het uit balans brengt
 • krijg je praktische voedings- en leefstijl tools waarmee je meer rust creëert in je lichaam 
 • ontdek je natuurlijke manieren om gezondheidsklachten, als het toch een keer misgaat, effectief en natuurlijk te bestrijden
 • krijg je meer energie, doordat je lichaam beter functioneert

DE ‘natuurlijk gezonder’ route is echt iets voor jou als je …

 • bereid bent om je eigen ideeën over de oorzaak van je gezondheidsklachten los te laten
 • verantwoordelijkheid neemt voor je problemen en het oplossen hiervan
 • wilt luisteren naar en samenwerken met je lichaam
 • bereid bent om daar waar nodig je voedingspatroon en leefstijl (oa mindset, stressmanagement, ontspanning, beweging, slaap en dergelijke) aan te passen. Ook als deze aanpassingen buiten je comfortzone liggen!
 • doorzet als het even niet gaat zoals je had gewild

Denk je dat ik je kan helpen om je lichaam meer in balans te brengen? Vul dan (via de bovenstaande knop) mijn contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een gratis en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking te plannen.

de ‘NATUURLIJK GEZONDER’ route is niet geschikt voor je als je …

 • de verantwoordelijkheid voor je gezondheidsklachten buiten jezelf legt. Dan kun jij ze namelijk ook niet oplossen! 
 • liever veilig binnen je comfortzone blijft. Daar liggen de oplossingen voor je klachten namelijk niet, want dan had je ze allang gevonden!
 • niet bereid bent om de benodigde inspanningen te leveren en met vallen en opstaan je nieuwe weg te vinden. Alleen jouw acties gaan namelijk het verschil maken en tijdens dit traject ga je absoluut tegenslagen ervaren!

Begrijp me niet verkeerd, het is helemaal oké als de ‘Natuurlijk gezonder’ route niet bij je past. Er leiden immers meerdere wegen naar Rome, maar dan loopt jouw weg niet via mij!

WIL JE HET NOG EVEN ZELF PROBEREN?

Helemaal goed! Dat heb ik zelf namelijk ook heel lang gedaan met mijn gezondheidsklachten … tot het moment dat ik me afvroeg hoelang het nog zou duren voordat deze klachten nog erger zouden worden of dat ik zelfs een ernstige ziekte zou ontwikkelen. Dat moment wilde ik niet meer afwachten en daarom heb ik destijds deskundige hulp gezocht. Met de inzichten en adviezen die ik hier kreeg heb ik mijn gezondheidsklachten onder controle gekregen. Achteraf bezien zou ik willen dat ik deze stap eerder had gezet, omdat me dit veel frustratie, pijn, energie en zorgkosten had bespaard. Maar ja, achteraf is het altijd makkelijk praten! 

IK GUN JE EEN HEERLIJK EN ENERGIEK LEVEN, WAARIN JE ALLES KUNT DOEN DAT BELANGRIJK VOOR JE IS – ZONDER gezondheidskLACHTEN

Dat je je nu misschien te moe voelt om wéér iets nieuws te proberen begrijp ik helemaal! Maar, als je niets doet, gaat er ook niets veranderen. Doorbreek je vicieuze cirkel en neem de regie over je leven terug. Het kan echt!

BEN Jij KLAAR OM je LICHAAM TOT RUST TE BRENGEN?

Denk je dat ik je kan helpen om je lichaam meer in balans te brengen? Vul dan (via de bovenstaande knop) mijn contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een gratis en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking te plannen.

Wat krijg je ALLEMAAL bij DE ‘NATUURLIJK GEZONDER’ ROUTE?

Tijdens de ‘Natuurlijk gezonder’ route krijg je

 • uitleg en achtergrondinformatie over de werking van je lichaam
 • na ieder consult een persoonlijk actieplan met concrete adviezen voor de komende periode. Hierbij kun je denken aan adviezen met betrekking tot (laboratorium)onderzoek, voedings- en leefstijlaanpassingen, handige tips en tools om deze in je leven te integreren, adviezen met betrekking tot het (tijdelijk) ondersteunen van je lichaam met behulp van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke supplementen

Wat kOST DE ‘NATUURLIJK GEZONDER’ ROUTE?

Dit verschilt per persoon. Ieder lichaam is namelijk uniek en iedereen heeft een andere voorgeschiedenis. Factoren die een rol spelen zijn onder andere:

 • het aantal consulturen dat nodig is om samen de oorzaken van je gezondheidsklachten op te sporen
 • de eventuele (laboratorium)onderzoeken die hierbij ingezet worden
 • de mate van begeleiding (consulturen) die jij en je lichaam nodig hebben om de oorzaken aan te pakken en balans zo goed mogelijk te herstellen
 • de supplementen die hierbij ter ondersteuning nodig zijn

Waar de één voldoende aan heeft aan 3 consulten en wat voedingsadviezen, zijn bij de ander meerdere laboratoriumonderzoeken, regelmatige consulten en diverse supplementen nodig om oorzaken op te sporen en meer rust te creëren.

 

Klik hier voor meer informatie over mijn tarieven.

Heb je nog vragen?

Wellicht vind je je antwoorden bij de Veelgestelde vragen. Is dat niet het geval, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag!

Ben je klaar om met mij aan de slag te gaan? Vul dan (via de bovenstaande knop) mijn contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste consult te plannen.